Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El Campus Solidari de Futbol torna a l'Índia amb 700 quilos de material


L’expedició santvicentina, integrada per 20 persones, ha viatjat a Anantapur amb 700 quilos de material, majoritàriament esportiu,  però també material escolar i sanitari. Enguany, a més de futbol, s’organitzaran també campus de judo, dansa i tennis en cadira de rodes.

Campus futbol Índia


Un any més, l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt en col·laboració amb la Fundació Vicente Ferrer torna a ser present a l’Índia de la mà del Campus Solidari de Futbol. Un grup format per 20 persones s’han desplaçat aquest mes de maig a Anantapur per treballar, conviure i ensenyar durant 10 dies als nens i nenes d’aquesta zona. Gràcies a aquesta iniciativa, des del 2006, milers de nens i nenes d’aquesta regió ja han pogut gaudir de l’experiència del campus.

Tanmateix, a banda del treballs amb els infants i joves, els voluntaris de l’expedició santvicentina també s'ocupen de formar als entrenadors locals perquè puguin seguir ensenyant als jugadors que van passant per l’Anantapur Sports Academy, l’acadèmia esportiva de la Fundació Vicente Ferrer.


Campus futbol Índia

Però, la tasca dels voluntaris va més enllà, i per poder entrenar al major número de nenes i nenes possible, també duran a terme altres accions fora de les instal·lacions de la Fundació. Així, els voluntaris es desplacen a diferents poblats de l’entorn d’Anantapur per poder arribar a tots aquells infants que no poden desplaçar-se a les instal·lacions de la Fundació Vicente Ferrer. I també realitzen visites a hospitals i centres on la fundació porta a terme projectes.


Campus futbol Índia


Aquest any l'expedició ha viatjat amb 700 quilos de material, majoritàriament material esportiu (vestimenta, pilotes, guants, material d’entrenament i botes), però també material escolar i sanitari cedit pel santvicentí Pere Ferrer, l’ideòleg i un dels primers impulsor del Campus l’any 2006; les fundacions Damm i Iker Casillas; l'empresa Munich; la Federació Catalana de Futbol i el RCD Espanyol.


Campus Futbol Índia

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 30.04.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^