Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La platja de Sant Vicenç rep un any més el segell Biosphere de sostenibilitat turística


La regidora, Mònica Comas, en representació de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, ha recollit aquest distintiu de projecció internacional com a reconeixement a les bones pràctiques mediambientals del municipi en un acte a Alella. L’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC)  de l’Ajuntament també ha renovat l’acreditació  com a Punt d’Informació Turística (PIT).


Biosphere 2024

La platja de Sant Vicenç ha renovat el distintiu Biosphere 2024 en l’acte celebrat ahir dimarts, 13 de febrer, a l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella. La regidora de Turisme, Mònica Comas, ha recollit el segell de qualitat, impulsat per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç, que acredita les bones pràctiques mediambientals i el compromís amb la sostenibilitat dels establiments, empreses, destinacions i serveis públics que en són mereixedors. Així mateix, l’OAC de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, com a espai  on s’informa, orienta i acompanya les persones visitants durant la seva estada al municipi, ha renovat de nou l’acreditació com a Punt d’Informació Turística.

També hi va haver reconeixements per l’establiment Casa Vilá Reyes que, des d’ara, suma al segell Biosphere la distinció com a Punt d’Informació Turística. 

L’acte d’entrega de certificacions Biosphere i dels Punts d'Informació Turística va estar precedit per una jornada de networking que va reunir un centenar d’agents públics i privats de tota la comarca, des de regidors i regidores i personal tècnic de Turisme a representants de museus i empresaris d’allotjaments, restauració i serveis turístics.


Biosphere 2024


En aquests moments, el Maresme compta amb un centenar d’empreses, serveis públics i destinacions certificades amb el segell Biosphere i amb 61 Punts d’Informació Turística que fan de prescriptors del territori per als seus visitants, tant locals com forans.

A més de diversos alcaldes i alcaldesses, la jornada va comptar amb la presència de la presidenta del Consorci Promoció Turística Costa del Maresme, Carme Ponsa, el cap de l’Oficina Tècnica de Turisme de la Diputació, Xavier Font, i el representant del Consell Comarcal a la Cambra de Comerç, David Antón Martínez.


Biosphere 2024

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 14.02.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^