Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Èxit de participació al Dinar de la Gent Gran
Més de 400 persones van assistir al Dinar de la Gent Gran celebrat el passat 20 d'octubre

El Dinar de la Gent Gran, que organitza l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt a través de la Regidoria de la Gent Gran que dirigeix l’alcalde, Javier Sandoval, va comptar amb un èxit total de participació.

Divendres, 20 d’octubre, al migdia va tenir lloc el dinar de germanor amb la participació de 450 persones que van poder gaudir d’un variat i apetitós menú, actuacions musicals i ball. Tot a l'establiment santvicentí Turó del Sol que, un any més, va contribuir a arrodonir la festa amb un sorteig de 3 estades per a dues persones en un balneari. Abans, s'havia celebrat una missa que va comptar amb l'acompanyament musical de l'Orfeó Parroquial El Delme.

Les activitats destinades a la gent gran tindran continuitat els propers dies 30 de novembre i 1 de desembre, quan 170 persones gaudiran d’una estada a l’hotel Maria del Mar de Lloret en règim de pensió completa amb trasllat inclòs. Totes les despeses, tant del dinar del 20 d’octubre com de la sortida a Lloret, han estat assumides per l’Ajuntament.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 15.11.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^