X
Música & Drinks
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Comunicat de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

En relació a la noticia publicada avui en l'edició digital de la Vanguardia amb títol ‘La Fiscalía arxiva la denúncia contra l’exalcalde de Sant Vicenç de Montalt’, que també ha estat reproduïda i escampada per les xarxes socials, l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt vol transmetre les següents consideracions:

  1. La denúncia presentada per l’Ajuntament davant la Fiscalia per presumptes irregularitats detectades en l’expedient de constitució d’un dret de superfície per a executar un centre geriàtric i la cessió del mateix dret continua oberta, com demostra el document que reproduïm al final del comunicat en el qual es constata que en data 1 d’abril, l’Ajuntament va presentar davant la Fiscalia Provincial de Barcelona un escrit d’ampliació de denúncia -aportant nova documentació- que ha estat remès a la Fiscalia de Mataró i, per tant, resta pendent de la seva valoració.
  2. L’esmentat document és la darrera comunicació per part de la Fiscalia que té l’Ajuntament sobre la citada denúncia. D’això se’n desprèn clarament que la afirmació de la Vanguardia és falsa, doncs o bé, compta amb informació d’un expedient penal que a aquest Ajuntament no s’ha notificat; o bé, no s’està fent referència al darrer escrit –d’ampliació de denúncia–.
  3. Per tot això, l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt es dirigirà a la Vanguardia a efecte de donar l'oportunitat de rectificar la notícia publicada avui en l'edició digital, per a evitar que un diari del seu prestigi, incorri en recollir només manifestacions parcials d’un grup polític, sense contrastar la veracitat de les dites manifestacions.



Ampliació denúncia geriàtric

Ampliació denúncia geriàtric

Fitxer: DOCUMENTACIO_COMPLEMENTARIA_DENUNCIA.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 172.33 kB



OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 03.05.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^